postheadericon De ce produse naturale?

Am dori sa constientizati ca particularitatea frumusetii vietii este data de sanatate. Orice produs care luat din natura si sufera transformari pentru a dura mai mult pe raft, in asteptarea dumneavoastra, nu face altceva decat sa-si depaseasca limitele biologice adica sa distruga echilibrul in care a fost creat.

 

Un produs natural are un singur dezavantaj si o infinitate de avantaje care poate sa ajunga la dumneavoastra in forma lui naturala, iar dezavantajul este ca are un termen de valabilitate mai mic.

Avantajele vorbesc de la sine, caci mii de ani omul exista impreuna cu aceste produse. Daca vigoarea parintilor si bunicilor nostrii este o mandrie pentru noi, aceasta se datoreaza faptului ca ei au consumat o hrana cruda, sanatoasa, proaspata, fara conservanti. Noi nu dorim sa revolutionam sistemul de alimentatie moderna, oferindu-va produse atat din lapte crud (lapte si branza), netratat termic si fara conservanti cat si legume si zarzavaturi nemodificate genetic, dorim doar sa creem o alternativa modernismului si confortului.

Atunci cand echilibrul este deranjat de om totul in jurul nostru se naruie; apa nu mai e apa, vara nu mai e vara, laptele nu mai e lapte si intr-un final omul este o marioneta un sclav si o victima a dezechilibrelor.

 
Apasati pentru a traduce site-ul!
Romanian English French German Italian
Contact
Branza si Lapte pe Facebook