postheadericon Despre produsele noastre!

Buna ziua clientilor si vizitatorilor nostri precum si celor care ne sunt intodeauna aproape. Am hotarat  sa nu folosim cuvantul "ecologic" pentru produsele noastre din lapte de capra. Pur si simplu de azi inainte laptele de capra va fi "lapte de capra de la tara", branza de capra este "branza de capra de la tara", ouale vor fi si ele "oua de gaina de tara" iar rosiile si legumele noastra sunt doar legume de la tara fara pesticide.

Clientii nostri cunosc cel mai bine calitatea produselor noastre asa ca ii lasam pe ei sa decida daca sunt ecologice sau nu. Gustul produselor noastre, produse naturale si fara adaosuri chimice, este inconfundabil. Cine a gustat macar odata laptele nostru de capra sau branza din ferma noastra nu va uita niciodata si se intoarce intodeauna cu placere.

Chiar daca nu le vom numi ecologice, produsele noastre au calitatea celor mai de soi, pline de vitamine si minerale, fara coloranti sau conservanti chimici, continand in ele toate caracteristicile unor alimente sanatoase provenind direct din natura, dintr-un mediu, care chiar daca nu este certificat ca ecologic, care este pur, nepoluat, plin de vitalitate.

 
Apasati pentru a traduce site-ul!
Romanian English French German Italian
Contact
Branza si Lapte pe Facebook