postheadericon Lapte bun de capra

Laptele de capra bun pentru copii

 

Laptele bun de capra? Din timpuri imemoriabile vechii greci erau convinsi ca Zeus fusese crescu de o capra (Amaltheia). Zeci de legende si povestiri celebre aduc in lumina faptul ca la un moment dat un erou, copil sau adult supravietuieste datorita alimentului minunat furnizat de o capra.

Sa nu uitam de Robinson Crusoe dar nici de mult mai apropiatul Paunas al Codrilor al scriitorului roman Victor Eftimiu. De ce toata aceasta introducere stufoasa?

 

 

Poate pentru ca dorim sa starnim interesul pentru aceste alimente "dumnezeiesti",, "alimente naturale" si celor care mai au inca indoieli.Capre de rasa


Laptele de capra si branza de capra au proprietati pe care nu numai medicina moderna le scoate in evidenta (laptele Capra de lapte rasa nobilade capra este foarte des folosit de catre medici de renume in tratarea anumitor afectiuni) ci si experienta de milenii a omenirii.


Caprele care au imbogatit "ograda" noastra sunt, dupa cum bine stiti cei care ne-ati calcat pragul sau ati citit pe blogul fermei ecologice, sunt niste capre cu totul deosebite (Saanen si Nobila Germana) iar calitatea laptelui este una superioara.


Capra in ferma privata din RomaniaNe-am gandit sa va mai oferim cateva poze cu aceste caprite deosebite si sa va confirmam ca, in ciuda conditiilor meteo nefavorabile, in ciuda unei secete fara precedent, ele sunt ingrijite, fericite si bine hranite.


 
Apasati pentru a traduce site-ul!
Romanian English French German Italian
Contact
Branza si Lapte pe Facebook