postheadericon O ferma, niste caprite si cateva legume

Porumb ecologic cu livrare la domiciliu in Bucuresti Nu putini sunt cei care vin sa vada "la fata locului" unde si cum cresc  caprele care dau laptele ecologic din care facem aceasta delicioasa branza de ecologica de capra sau nu mai putin deliciosul si sanatosul iaurt de baut. Scriu aceste randuri pentru a va prezenta cateva imagini de la ferma noastra ecologica si pentru a sublinia si a va ajuta sa decideti in deplina cunostinta de cauza atunci cand va decideti sa cumparati lapte, branza sau legume ecologice.

Sunt multe povesti de spus dar poate le vom depana la iarna. Acum avem foarte mult de munca. Legumele ecologice de exemplu, au nevoie de mult mai multa atentie si ingrijire decat legumele tratate chimic. Dovlecei ecologici

Timpul nu prea a tinut cu noi, ploile intense din ultima perioada nu au din pacate acele cantitati de aceea iarba grasa  si gustoasa. Ca sa cresti sanatos o capra trebuie depusa foarte multa munca si, chiar daca impresia generala este ca aceste minunate fiinte vor gasi hrana ideala pe pasuni din pacate nu este chiar asa, caprele trebuind a fi furajate cu masa verde ecologica cumparata de la alti producatori.

Recomand laptele de capraCeea ce vreau sa subliniez este ca, pentru un lapte sanatos, pentru niste legume cu un gust adevarat lasat de Dumnezeu este nevoie de multa sudoare. Spun aceasta pentru ca mai sunt si persoane care nu inteleg de ce aceste produse ecologice ajung sa fie mai scumpe decat "suratele" lor din piete si aprozare sau din marile supermaketuri.

Cert este ca, copii care cresc cu aceste daruri ale naturii sunt copii sanatori, inteligenti si vigurosi. Dumneavoastra decideti ce alimentatie oferiti celor dragi si daca pretul este pe masura calitatii. Pana acum, toti cei care au cumparat de la microferma noastra sunt foarte multumiti, ceea ce ne da speranta si puterea de a infrunta vitregiile unei situatii economice  dezastruoase, a acestei crize economice care pare fara de sfarsit...

Caprele in microferma ecologica

 
Apasati pentru a traduce site-ul!
Romanian English French German Italian
Contact
Branza si Lapte pe Facebook