postheadericon Oferta speciala lapte de capra de calitate superioara

Rasa de capre SaanenFerma noastra s-a imbogatit cu trei noi rase de capre: Saanen,anglo-nubiene si Nobila Germana drept pentru care vom fi in masura in urmatoarea perioada sa oferim clientilor nostri un lapte de o calitate superioara oricarui alt produs similar de pe piata.

Mai nou,avem si branza de la aceste capre care este mai fina,mai rafinata fara gustul acela puternic de capra,care pentru unele persoane este neplacut.

 

Aceste trei rase de capre sunt la aceasta ora in Romania sunt extrem de rare drept pentru care si oferta de lapte de capra de aceasta calitate deosebita este limitata.

Noi vom oferi acest lapte la jumatate de pret si, la inceput, datorita stocului limitat acest lapte va fi disponibil doar pentru abonamente, cu precizarea ca vom incerca din rasputeri sa putem oferi in timpul cel mai scurt acest produs si clientilor ocazionali.

Laptele de capra provenit de la aceste trei rase are proprietati deosebite, un gust excelent, inodor precum si calitatile curative binecunoscute ale laptelui de capra.

Pentru preturi actualizate va rugam sa intrati pe pagina noastra cu Produse naturale din lapte de capra

 

 

 
Apasati pentru a traduce site-ul!
Romanian English French German Italian
Contact
Branza si Lapte pe Facebook