Microferma noastră de capre se afla in sudul Romaniei la 80 km distanta de capitala ţării, Bucureşti in Judeţul Teleorman, comuna Vitănesti Specificam ca produsele noastre nu le veti gasi in magazine ci numai prin livrare directa,contra cost pentru combustibil suma de 10 lei.

In microferma noastra avem capre din rasele noastre romanesti (alba de banat si carpatina),mai nou avem si capre din rasele nobila germana, anglo-nubiana si saanen,pe care le recomandam celor care consuma la inceput lapte si branza de capra.Laptele de la aceste doua rase este fara miros si este usor de tolerat pentru cei care sunt sensibili la laptele de capra,specificand ca fiecare rasa de animale fie capra,vaca sau oaie au gustul si mirosul lor aparte.

Ne-am gandit ca să venim in intampinarea celor care doresc sa consume alimente sănătoase cu propriile noastre produse ecologice cultivate in microferma noastră. Pe parcursul anului avem urmatoarele produse naturale: roşii, fasole verde, fidelută uscată , ceapă, usturoi, porumb zaharat de fiert , dovlecei, ardei capia, ardei iute, varza, mazare,pepeni,ardei kapia,salata ,leustean,patrunjel,marar, morcovi, telina, precum si ouă de găină , borş din tărâtă de grâu.

 

Toate produsele noastre, de la laptele de capră pana la brânza sau iaurt sunt produse cu adevărat naturale! Mulţi dintre clienţii nostri s-au edificat singuri asupra autenticitaţii produselor noastre. Gustul branzei de capră adevărat este inconfundabil! Cel care a gustat o singură dată o branză naturală de capră o va introduce in alimentaţia sa pentru todeauna!

 
Apasati pentru a traduce site-ul!
Romanian English French German Italian
Contact
Branza si Lapte pe Facebook