postheadericon Despre produsele noastre!

Buna ziua clientilor si vizitatorilor nostri precum si celor care ne sunt intodeauna aproape. Am hotarat  sa nu folosim cuvantul "ecologic" pentru produsele noastre din lapte de capra. Pur si simplu de azi inainte laptele de capra va fi "lapte de capra de la tara", branza de capra este "branza de capra de la tara", ouale vor fi si ele "oua de gaina de tara" iar rosiile si legumele noastra sunt doar legume de la tara fara pesticide.

 

postheadericon Zerul de capra, un alt aliment miraculos

Zer de capraZerul de capra este un aliment miraculos ale carui proprietati sunt cunoscute de asemenea din cele mai vechi timpuri. Datorita faptului ca pare "o zeama" diluata si fara substanta zerul este pe nedrept ignorat de multi dintre consumatori.

Doar cei care isi stabilesc in mod stiintific alimentatia sunt convinsi si apeleaza la beneficiile consumului de zer si acestia sunt in genaral sportivii.

 

postheadericon Lapte bun de capra

Laptele de capra bun pentru copii

 

Laptele bun de capra? Din timpuri imemoriabile vechii greci erau convinsi ca Zeus fusese crescu de o capra (Amaltheia). Zeci de legende si povestiri celebre aduc in lumina faptul ca la un moment dat un erou, copil sau adult supravietuieste datorita alimentului minunat furnizat de o capra.

Sa nu uitam de Robinson Crusoe dar nici de mult mai apropiatul Paunas al Codrilor al scriitorului roman Victor Eftimiu. De ce toata aceasta introducere stufoasa?

 

postheadericon Oferta speciala lapte de capra de calitate superioara

Rasa de capre SaanenFerma noastra s-a imbogatit cu trei noi rase de capre: Saanen,anglo-nubiene si Nobila Germana drept pentru care vom fi in masura in urmatoarea perioada sa oferim clientilor nostri un lapte de o calitate superioara oricarui alt produs similar de pe piata.

Mai nou,avem si branza de la aceste capre care este mai fina,mai rafinata fara gustul acela puternic de capra,care pentru unele persoane este neplacut.

 
Mai multe articole..
Apasati pentru a traduce site-ul!
Romanian English French German Italian
Contact
Branza si Lapte pe Facebook